Maratongruppa
Maratongruppa (f.v.) Frank Johansen, Roy Helge Hansen, Oskar Tveit, Åse Galdal Osmundsen, Alf Kalleberg, Rune Grimsby og Svein Olsen.

Farsund Maraton - ikke bare et løp, men en løpsopplevelse!

Farsund Maraton startet på forsommeren i 2012 da en liten gjeng diskuterte nye aktiviteter som kunne arrangeres i kommunen for å trekke flere folk – turister og besøkende, samt engasjere våre egne innbyggere. En aktivitet som kunne utnytte hele kommunen og vise den flotte naturen vi har. Etter timer med diskusjoner og planlegging var Farsund Maraton “på plass”. Den store dagen ble 1. juni 2013. Det var totalt 581 påmeldte, fordelt på 47 på helmaraton, 139 på halvmaraton, 179 på 10 km og 216 på barneløpet. Vinneren av helmaraton ble Erik Bergesen fra Kristiansand som løp på 02.55.17. Vi hadde en rekke frivillige som gjorde en fantastisk jobb. Davy Wathne var med som speaker, sammen med Jakob Øyvind Reinertsen, og kastet glans over start og målområdet. Vi hadde fire løyper: helmaraton på
42 km, halvmaraton på 21 km, minimaraton på 10 km, og selvfølgelig en for de minste, barnemaraton. Fra 2014 utvider vi med enda en distanse, halvmila
(5 km).

Landskapet på Listalandet og i Farsund er som skapt for denne type arrangement! Det var aldri tvil om hvor løypene skulle gå.
Start og mål i Farsund sentrum, og for helmaraton går turen helt ut til Lista fyr og tilbake. En flott tur i vakker natur.


En stor takk til vår hovedsponsor FIBRA, som sammen med Lister24 og Farsund kommune muliggjør at dette kan gjennomføres.


Maratongruppa består av: 
Leder Rune Grimsby - Farsund og Lista Idrettsklubb, 
Teknisk ansvarlig Frank Johansen - Farsund og Lista Idrettsklubb,
Hans Kristian Eilertsen,
Roy Helge Hansen - Farsund og Lista Idrettsklubb,
Oskar Tveit - Farsund og Lista Idrettsklubb,
Åse Galdal Osmundsen - Yogastudio Pust,
Alf Kalleberg - Advise reklamebyrå, og
Svein Olsen - Farsund og Lista Idrettsklubb.

Web- og Grafisk design:
Advise Reklamebyrå AS